غذا یکی از شش بخش ضروری در سلامت است. غذای سالم و نحوه صحیح مصرف غذا اهمیت بسیاری دارد. عادات نابجا موجب از دست رفتن سلامتی می شود، سلامتی که بازگرداندن آن به مراتب سخت تر از حفظ آن است.
غذا یکی از شش بخش ضروری در سلامت است. غذای سالم و نحوه صحیح مصرف غذا اهمیت بسیاری دارد. عادات نابجا موجب از دست رفتن سلامتی می شود، سلامتی که بازگرداندن آن به مراتب سخت تر از حفظ آن است.
در اینجا به مواردی از غذای بد خوردن و بد غذا خوردن اشاره می شود:
1- مصرف مواد لبنی با ترشی ها موجب انجماد فراورده های لبنی در معده و فساد غذا می شود
2- مصرف فراورده های لبنی با گوشت موجب ایجاد بیماری های مثل ویتیریگو (لک و پیس) و کولیت خواهد شد.
3- مصرف ترشی و شور (و هر چیزی که با سرکه درست شود) با برنج مولد کولیت و درد شکم می شود
4- مصرف ماست با اسفناج (بورانی) به خاطر تشکیل اگزالات کلسیم تولید کننده سنگ کلیه است و اگر استفاده از آن واجب است، بهتره با مصلحات زغفران و گردو استفاده شود.
5- مصرف ماست و باقالی هم دل درد می آورد.
6- مصرف میوه بعد از هر غذای گوشتی موجب فساد میوه و بروز مشکلات ناشی از آن می شود.
7- زیاد خوردن تخم مرغ نیز باعث ایجاد لکه های صورت و بزرگی طحال و مولد بادهای داخلی است که در سر تجمع می کنند و مشکلاتی در سر ایجاد می کند
8- سرکه و آبلیمو با هم نباید استفاده کرد چون باعث ایجاد ویتیلیگو یا لک و پیس می شود
9- خوردن غذاهای
* سرد با سرد
* گرم با گرم
* لزج با لزج
* گس با گس
* غذاهای سنگین روی سنگین
* لطیف روی لطیف
به طور کلی روی هم خوردن غذاها خوب نیست
دکتر بهنام
استفاده با ذکر منبع بلامانع است.
زمان افزایش دانش و آگاهی ما در ارتباط با غذاها و کیفیت زندگیست. در این بخش مقالاتی در حوزه سلامت و زیبایی در قالب طب مکمل سنتی ایرانی و چینی ارائه میشود.