طبیعت گل گاوزبان، گرم و تر و نزدیک به اعتدال است و خاصیت آن، از زمان چیده شدن تا هفت سال به جا میماند.
طبیعت گل گاوزبان، گرم و تر و نزدیک به اعتدال است و خاصیت آن، از زمان چیده شدن تا هفت سال به جا میماند.
برخی از مهمترین ویژگیهای گل گاوزبان:
- مقوی قلب، کبد، مغز و سیستم عصبی
- آرامبخش، ضداضطراب و شادیآور
- کاهنده تپش قلب و دردهای عصبی
- رافع مشکلات پروستات
- بالابرنده فشارخون (مناسب برای افراد دچار افت فشار و ضعف)
- تنظیمکننده سودای بدن
- مقوی عمومی بدن
- مسکن سرفههای خشک، سینهدرد و تنگی نفس
- رافع زخم و التهاب دهان، آفتهای مخاطی و برفک دهان
- کمک به دفع سنگ کلیه و مثانه
- کاهنده علایم سرماخوردگی و آنفولانزا
- مصلح گاوزبان، بهویژه برای جلوگیری از افزایش فشار خون، لیمو امانی است.
- ترکیبی از دمنوش گل گاوزبان، آب یا میوه بالنگ و آب سیب طبیعی، نشاطآور، مقوی بدن، معده و قلب است.
- دمنوش گاوزبان، بِه، سیب و گلاب، آرامبخش و تنظیمکننده خواب شبانه است.
- مصرف زیاد گاوزبان میتواند موجب پرفشاری خون، سردرد، خونریزی قاعدگی و سقط جنین شود.
دکتر بهنام
استفاده با ذکر منبع بلامانع است.
زمان افزایش دانش و آگاهی ما در ارتباط با غذاها و کیفیت زندگیست. در این بخش مقالاتی در حوزه سلامت و زیبایی در قالب طب مکمل سنتی ایرانی و چینی ارائه میشود.