شیره انگور دارای ویتامینهای A,B,C و املاح آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم است. بهترین زمان استفاده از شیره انگور در فصول سرد سال است.
۱. تقویت قوای عمومی بدن، بهویژه در دوره نقاهت
۲. حفظ سلامت پوست و جلوگیری از پیری آن، درمان التهاب، ورم و ککومک (خوراکی و موضعی)
۳. کمک به رشد و سلامتی کودکان و نوجوانان
۴. تولید خون صالح و درمان کمخونی، بهویژه اگر با شیربرنج یا سمنو خوردهشود
۵. کمک به درمان یرقان، ضعف اعصاب، دردهای مفصلی، بیماریهای طحال، اندوه و افسردگی، صرع، سرفه مزمن، تپش قلب، لاغری مفرط و...
۶. افزایش انرژی و حجم عضلات در ورزشکاران
۷. افزایش شیر مادران شیرده
۸. کاهش التهاب ناحیه گلو در سرماخوردگیها به صورت غرغره
۹. پاکسازی روده و معده از فضولات و کاهش نفخ
۱۰. تقویت تخمدانها و رحم در بانوان و رفع خونریزی در اوایل بارداری
دکتر بهنام
استفاده با ذکر منبع بلامانع است.
زمان افزایش دانش و آگاهی ما در ارتباط با غذاها و کیفیت زندگیست. در این بخش مقالاتی در حوزه سلامت و زیبایی در قالب طب مکمل سنتی ایرانی و چینی ارائه میشود.