عناب دارای خواص طبی متعددی است و به عبارتی علاوه بر خواص تغذیهای، دارای موارد استفاده زیادی به عنوان یک گیاه دارویی است.
عناب دارای خواص طبی متعددی است و به عبارتی علاوه بر خواص تغذیهای، دارای موارد استفاده زیادی به عنوان یک گیاه دارویی است.
عناب خشک بهتر از عناب تازه است و طبیعت معتدل متمایل به سرد دارد.
طریقه مصرف عناب:
عناب خیس کرده تعداد ۲۰ دانه عناب را با ۳۰ عدد دانه مویز که هسته آن گرفته شده و ۳۰ دانه سپستان، ۱۷ گرم گل بنفشه در نیم لیتر آب خیس نمایید و اجازه دهید تا صبح بماند، سپس آن را صاف و با ۵۰ گرم شیر خشت و همچنین ۵۰ گرم ترنجبین مخلوط کنید تا به طور کامل حل شود، سپس برای اصلاح طبع عناب و سایر گیاهان همراه، قدری گلاب به آن اضافه و به مرور مصرف نمایید.
شربت عناب:
شربت عناب ۸۰۰ گرم از عناب خشک شده را در ۴ لیتر آب بجوشانید تا بپزد، سپس عنابها را له کرده، مایع حاصل شده را صاف نموده و به میزان ۳ کیلو شکر به آن اضافه کنید و دوباره بجوشانید تا شکرها حل شده و شربت عناب آماده شود.
در هنگام مصرف، نصف استکان از شربت آماده شده را در یک لیوان آب خنک حل کرده و میل نمایید. تمام خواص دارویی عناب در این شربت وجود دارد.
شربت عناب برای درد سینه، سرفه و فشار خون مفید میباشد.
دکتر بهنام
استفاده با ذکر منبع بلامانع است.
زمان افزایش دانش و آگاهی ما در ارتباط با غذاها و کیفیت زندگیست. در این بخش مقالاتی در حوزه سلامت و زیبایی در قالب طب مکمل سنتی ایرانی و چینی ارائه میشود.